منتديات البابا كيرلس السادس
اهلاا وسهلاا

بالزائرين فى منتدى البابا كيرلس
منتدى البابا كيرلس فى انتظار

تسجيلك

مشركاتك موضيعك

المسيح يكون معاك
منتديات البابا كيرلس السادس
اهلاا وسهلاا

بالزائرين فى منتدى البابا كيرلس
منتدى البابا كيرلس فى انتظار

تسجيلك

مشركاتك موضيعك

المسيح يكون معاك
منتديات البابا كيرلس السادس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات البابا كيرلس السادس


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  طريقة عمل رز الريزو .....الوصفه الاصليه طريقة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
meret
المدير العام
المدير العام
meret


عدد المساهمات : 984
نقاط : 2873
تاريخ التسجيل : 25/05/2009

 	 طريقة عمل رز الريزو .....الوصفه الاصليه  طريقة  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل رز الريزو .....الوصفه الاصليه طريقة     	 طريقة عمل رز الريزو .....الوصفه الاصليه  طريقة  Emptyالثلاثاء مايو 01, 2012 1:25 pm


 	 طريقة عمل رز الريزو .....الوصفه الاصليه  طريقة  13056318377306





المقادير:1 بصله متوسطه مفرومة ناعم




قطع فراخ


2كوب رز



2 ونص كوب مية



ملح



فلفل



1 معلقة كبيرة كاتشب



1 معلقة كبيرة مستردة الطبخ: نفرم بصله متوسطه مش كبيره فرم ناعم قوي ونشوحها في السمن



البلدي ونشوح معاها قطع فراخ



ولما تستوي شويه نضيف الرز ونقلب



نضيف الميه



ونحط ملح وفلفل



والكاتشب والمستردة



ونسوي الرز بالطريقه العاديه



ويزين ويقدم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل رز الريزو .....الوصفه الاصليه طريقة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طريقة صحيحه وسليمة لغسل الأسنان
» طريقة عمل الـ"كريب كانيلونى باللحم المفروم"

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات البابا كيرلس السادس :: منتدى المنوعات :: قسم المطبخ-
انتقل الى: